Flux Stiri

Familia Griseldei Blanco face pace cu Netflix și Sofia Vergara

  • Averea reginei columbiene a drogurilor Griselda Blanco a soluționat procesul împotriva Netflix.
  • Fiul lui Blanco a intentat procesul în ianuarie, în încercarea de a opri lansarea serialului „Griselda”.
  • Acțiunea în justiție a fost respinsă cu prejudicii, ceea ce înseamnă că cererea nu poate fi depusă din nou.

Familia Griseldei Blanco, care a intentat un proces împotriva Netflix pentru că a folosit imaginile familiei fără permisiunea lor, a ajuns la o înțelegere.

Fiul al lui Blanco, Michael Blanco, și soția sa, Marie Blanco, au intentat un proces împotriva streamer-ului și a actriței/producătoarei executive Sofía Vergara în ianuarie, în încercarea de a bloca lansarea serialului „Griselda”.

Potrivit documentelor judiciare consultate de Business Insider, avocatul familiei a respins plângerea cu prejudicii vineri, 9 februarie, ceea ce înseamnă că aceasta nu poate fi depusă din nou.

În procesul, depus inițial pe 17 ianuarie la un tribunal din Miami-Dade County, Blanco a declarat că creatorii serialului au folosit „opera sa literară artistică privată” fără permisiune sau credit, creând „daune ireparabile”.

El a cerut o interdicție temporară pentru a împiedica Netflix să lanseze seria pe 25 ianuarie și cel puțin 50.000 de dolari în despăgubiri.

Citește și:

The post Familia Griseldei Blanco face pace cu Netflix și Sofia Vergara appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code