Flux Stiri

X introduce un chat pentru participanții la transmisiuni de gaming. Conversațiile se activează la versiunea desktop a aplicației

  • Compania a anunțat acum că este posibilă utilizarea chat-urilor în timpul transmisiunilor live pentru versiunea Desktop.
  • X promite noi instrumente video în încercarea de a atrage mai mulți creatori pe platforma sa.
  • Elon Musk vrea să concureze cu Twitch și cu YouTube.

X, fostul Twitter, introduce chat-ul în timpul transmisiunilor live. Conversațiile se activează la versiunea desktop a aplicației și urmărește să facă transmisiunile mai interactive.

Elon Musk a anunțat încă din august că va introduce o nouă funcție pentru fostul Twitter, împrumutată de la aplicația Periscope, aplicație independentă pe care a cumpărat-o în 2015 și a închis-o în 2021 din cauza scăderii numărului de utilizatori și costurilor ridicate de menținere. X a creat opțiunea Go live, care, odată activată, arată descrierea și locația din care se face transmisiunea.

În același timp, conținutul apare ca o postare în cronologiile urmăritorilor, dar și în profilul utilizatorului care inițiază live-ul. Compania a anunțat acum că este posibilă utilizarea chat-urilor în timpul transmisiunilor live pentru versiunea Desktop.

Aceasta este o opțiune care urmărește să facă transmisiunile mai interactive și este exclusivă pentru versiunea desktop a rețelei X. Elon Musk caută noi funcții video, inclusiv streaming de jocuri și cumpărături live.

Citește și

The post X introduce un chat pentru participanții la transmisiuni de gaming. Conversațiile se activează la versiunea desktop a aplicației appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code