Flux Stiri

Vedetele își închiriază casele pe Booking. Ce trebuie să faci ca să stai în locuința Milei Kunis

  • Vedetele internaționale au decis să își pună temporar casele la închiriat pe Booking sau Airbnb.
  • Mila Kunis a adăugat pe Airbnb casa de pe plajă din Santa Barbara.
  • DJ Khaled a ales să pună la închiriat o cameră unde oaspeții pot dormi alături de colecția sa de pantofi sport.

Într-o mișcare surprinzătoare, numeroase vedete internaționale au decis să își pună temporar casele la închiriat pentru turiști, oferind experiențe unice și neașteptate. Prin intermediul platformelor populare de rezervare, cum ar fi Booking.com sau Airbnb, fanii au acum ocazia de a sta în locuințele unor personalități cunoscute pentru o perioadă limitată.

Care sunt condițiile puse vizitatorilor dar și ce vedete au făcut acest pas?

Cei care aleg o astfel de cazare sunt obligați să semneze acorduri stricte de confidențialitate pentru a asigura intimitatea proprietarilor. Turiștii nu au voie să împărtășească detalii din timpul sejurului lor și trebuie să respecte regulile stricte stabilite de celebrități. O parte din veniturile obținute din închirierea acestor  proprietăți sunt, de asemenea, donate către diverse cauze caritabile, adăugând un element altruist acestei tendințe.

În timp ce unii se întreabă dacă această practică va deveni mai răspândită în rândul vedetelor, alții se bucură de oportunitatea unică de a experimenta luxul și stilul de viață al unor celebrități. Cu totul o perspectivă nouă asupra călătoriilor și a cazării, această tendință promite să aducă un val de noutate în industria turistică. Cu această ocazie, vedetele au posibilitatea de a-și promova brandurile și produsele.

Martha Stewart și-a deschis, de asemenea, ușile casei sale oferind oaspeților o lecție de confecționat decorațiuni. La rândul ei, Mila Kunis a adăugat pe Airbnb casa de pe plajă din Santa Barbara, întâmpinând personal oaspeții. Și cum astfel de oferte sunt  pe o perioada foarte limitată, rezervările aici deja s-au încheiat.

DJ Khaled, celebrul producător muzical, a ales să pună la închiriat o cameră de pe aceeași platformă, unde oaspeții pot admira și chiar dormi alături de impresionanta sa colecție de pantofi sport, beneficiind chiar și de o plimbare gratuită cu șofer pentru cumpărături, în special pentru pantofi sport.

Această inițiativă aduce un nou nivel de acces și interacțiune între celebrități și fanii lor, oferind oamenilor obișnuiți ocazia de a trăi experiențe memorabile în mediul intim al vedetelor. Rămâne de văzut dacă această tendință va continua să capete popularitate în lumea ospitalității de lux.

Citește și:

The post Vedetele își închiriază casele pe Booking. Ce trebuie să faci ca să stai în locuința Milei Kunis appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 29 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code