Flux Stiri

STUDIU. De ce e important să mânânci înainte să faci sex? Atingerile sunt mai suave, spun cercetătorii

  • Cercetătorii de la Universitatea din Oslo susțin că atingerile se simt mai suave după ce mănânci.
  • 60 de participanți la studiu au fost periați la tibia dreaptă după ce au mâncat.
  • Rezultatele au relevat că atingerile au fost considerate ceva mai plăcute în zilele în care participanții au mâncat decât în ​​zilele în care au postit.

Există multe lucruri pe care le poți face pentru a trezi starea de spirit pentru sex. Poate ți se pare ciudat, dar în primul rând nu uita să mănânci înainte, spun cercetătorii de la universitatea din Oslo, scrie Daily Mail.

Sexul este mai plăcut după ce mănânci

Cercetătorii din Norvegia au luat 60 de oameni, dornici să participe la studiu. Într-o zi aceștia au mâncat înainte de a fi examinați, iar în altă zi să zicem că au ținut post. În ambele zile, participanților li s-a periat tibia dreaptă cu diferite viteze, în timp ce creierul lor a fost scanat. Ulterior, participanții au fost rugați să evalueze cât de intensă a fost simțită atingerea, precum și cât de plăcută a fost. Rezultatele au relevat că atingerile au fost considerate ceva mai plăcute în zilele în care participanții au mâncat decât în ​​zilele în care au postit.

În concluzie, cercetătorii de la Universitatea din Oslo susțin că „atingerile suave” se simt mai puțin plăcute atunci când ți-e foame. Ei spun că acest efect neobișnuit se datorează „grelinei”, care este cunoscută și ca „hormonul foamei”. Mai mult, oamenii de știință din Oslo spun că aceste atingeri pe care le simți mai suave atunci când mănânci, ar putea să-ți creeze dificultăți în a respecta un plan de dietă.

Sunt alimente care sunt folosite ca un afrodisiac de top, cum ar fi stridiile, ciocolata neagră, chiar și somonul.

Citește și

The post STUDIU. De ce e important să mânânci înainte să faci sex? Atingerile sunt mai suave, spun cercetătorii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code