Economice

Analist: Xiaomi profită de absența Huawei şi a capturat peste 40% din piaţa telefoanelor 5G din Europa de Est şi Centrală în T3

Potrivit ultimului studiu al Strategy Analytics, Xiaomi va rămâne lider în regiune pe segmentul telfoanelor 5G, peste Apple și Samsung,  până în 2022.

„Xiaomi este principalul furnizor de smartphone-uri Android 5G la nivel global în trimestrul 3 și este liderul global al furnizorilor de smartphone-uri 5G în Europa Centrală și de Est”, a declarat directorul asociat al Strategy Analytics, Ville-Petteri Ukonaho, într-un comunicat.

Citeşte şi: INTERVIU Andrzej Gladki, Xiaomi CEE & Nordics: România este pe locul 3 din cele 26 de ţări din regiune. Avem planuri să deschidem încă un magazin la finalul anului

Raportul a precizat vânzările de smartphone-uri 5G ale Xiaomi au crescut în ultimul an, depășind Apple și Samsung, pentru a ocupa primul loc în topul smartphone-urilor 5G din regiune.

„Xiaomi profită de absența Huawei, precum și de propriul portofoliu de smartphone-uri 5G accesibile de înaltă calitate, cum ar fi Redmi Note 9T 5G și Mi 11 5G”, a declarat analistul senior Yiwen Wu.

Raportul a precizat că Apple a obținut locul al doilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri 5G în trimestrul al treilea în regiunea Europei Centrale și de Est, în singurul trimestru în care a pus în vânzare smartphone-uri 5G.

Samsung, cu gama sa de smartphone-uri 5G mai accesibile, a ocupat locul al treilea, cu o cotă de 11,5% din smartphone-urile 5G livrate în regiune, în scădere de la 34,3% în acelaşi trimestrul din urmă cu un an.

realme și OnePlus au completat topul primilor 5 furnizori de smartphone-uri 5G din Europa Centrală și de Est cu o cotă de 7,2% și, respectiv, 2,5% din livrările de smartphone-uri 5G. În timp ce Realme a câștigat teren pe parcursul anului trecut, Xiaomi a fost compania care a capturat cea mai mare parte a livrărilor de smartphone-uri, chiar dacă Apple a ocupat un sfert din piață.”

The post Analist: Xiaomi profită de absența Huawei şi a capturat peste 40% din piaţa telefoanelor 5G din Europa de Est şi Centrală în T3 appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Economice

A apărut supermarketul fără niciun fel de casă de marcat. Clienții ies din magazin fără a scana produsele și fără să plătească

Retailerul german Aldi testează piața cu un nou tip de supermarket în care nu există deloc case de marcat, informează compania, într-un comunicat. Noul magazin pilot este situat pe Greenwich High Street din Londra și permite clienților să-și finalizeze cumpărăturile fără a scana vreun produs și fără a fi nevoiți să treacă pe la casa […]

Volkswagen ar putea reintroduce e-Up! în producție ca răspuns la succesul Dacia Spring

Fotbaliștii din Brazilia sunt obligați să se vaccineze pentru a putea juca

Ministrul Muncii din Germania e optimist că majorarea salariului minim în două etape din acest an nu va duce la concedieri