Economice

Dacia, creșteri de preț și livrări întârziate în Franța

Jurnaliștii francezi ai publicației l`Argus scriu că tarifele modelului electric Spring, abia ajuns la primii clienți din Franța, vor crește cu circa 100 de euro pentru versiunea Comfort și cu 200 de euro pentru Comfort Plus. În ciuda acestei mici creșteri a prețurilor, Spring va rămâne cea mai ieftină mașină electrică de pe piața europeană.

De asemenea, modelul Dacia Sandero va fi mai scump cu 200 de euro începând cu această lună, în timp ce varianta mai arătoasă, Sandero Stepway va avea un preț majorat cu circa 300 de euro.

O altă noutate pentru potențialii clienți Dacia din Franța este că orice nouă comandă pentru modelul Spring va avea un termen de livrare nu mai scurt de patru luni. Cei care, de exemplu, vor comanda un Spring în octombrie 2021 își vor primi mașina, cel mai devreme, în ianuarie 2022.

Și celelalte modele Dacia au termene mai lungi de livrare decât până acum. De exemplu, un Duster comandat în această lună va ajunge la proprietar, cel mai devreme, în februarie 2022, iar pentru un Sandero va trebui așteptat tot până atunci.

The post Dacia, creșteri de preț și livrări întârziate în Franța appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code