Flux Stiri

Adrian Sârbu: Azi, Israelul e o ţară neliniştită, nesigură. Nu are decât o opţiune: să meargă până la capăt

  • Israelul nu se poate opri până nu-şi rezolvă problemele de securitate pe termen lung.
  • Opţiunea Isaraelului astăzi este să meargă până la capăt, să desfiinţeze Fâşia Gaza şi să o ocupe definitiv.
  • Cei din Fâşia Gaza vor ajunge nişte mercenari ai iranienilor pentru că tot ce am văzut azi e construcţie iraniană şi rusească, spune Adrian Sârbu la Ştirile Aleph News.

Monica Mihai: Îi convine cumva Israelului acest atac al grupării Hamas? Şi nu doar al grupării Hamas.

Adrian Sârbu: Israelul nu are decât o opţiune azi. Şi ea va fi afirmată în următoarele zile foarte ferm şi sa văzut de altfel din poziţiile celor care care erau ezitanţi. NATO, America nu. Şi America te-ai aşteptat la Biden să fie mai soft, nu, a fost foarte straight. Israelul merge până la capăt. Ce înseamnă până la capăt? Înseamnă să desfiinţeze Gaza, deci pe cetăţenii să-i arunce afară. Nu ştiu unde o să se ducă. Poate îi aruncă în sud, în Sinai. Cu siguranta, au planuri. Nu o să-I primească egiptenii, iordanienii nici atât. Deci cetăţenii ăia de acolo probabil că or să ajungă… După părerea mea ei folosesc probabil şi nu posibil, o să ajungă nişte mercenari ai iranienilor pentru că tot ce am văzut azi şi construcţie iraniană şi rusească. Avem o situaţie în care Israelul va ocupa Gaza, definitiv, Israelul, care, din ziua de azi, eo zonă neliniştită, nesigură, cu un viitor scurt economic dubitabil. Eu nu aş vrea să văd cum arată bursa din Tel Aviv mâine. Nu aş vrea să văd. deci până nu-şi rezolvă această problemă de securitate pe termen lung, Israelul nu poate să se oprească.

The post Adrian Sârbu: Azi, Israelul e o ţară neliniştită, nesigură. Nu are decât o opţiune: să meargă până la capăt appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code