Flux Stiri

Getty Images intră în joc și își protejează IP-ul de inteligența artificială. Compania le-a interzis utilizatorilor să încarce sau să vândă conținut generat de A.I.

  • Getty a colaborat cu Nvidia pentru a utiliza modelul Edify, disponibil în biblioteca de modele AI generative Picasso a Nvidia.
  • În urmă cu un an, Getty Images a interzis utilizatorilor să încarce sau să vândă conținut generat de A.I.
  • Acum, însă, problema pare să fie rezolvată prin noul instrument. 

Editorul-șef de la The Verge, Nilay Patel, s-a întâlnit cu CEO-ul Getty Images, Craig Peters, la Conferința de CODE din 2023, pentru a vorbi despre planul companiei de a intra în joc și de a-și proteja IP-ul de A.I.

„Ăsta este instrumentul. Este distractiv de folosit. Și participanți influenți bine-îmbrăcați care s-au alăturat Conferinței De CODE în hotelul elegant. Am să o spun, am spus în Ritz Carlton și nu m-au lăsat să o fac pentru că eu cred că Ritz Carlton este un nume prietenos dintr-un motiv ciudat. Aceasta este rezultatul dintr-o captură de ecran pe un unghi larg. Aici sunteți toți. Arătați bine, foarte încântați”, a spus Craig Peters.

AI generativ de la Getty Images este antrenat doar pe vasta bibliotecă Getty Images, inclusiv conținut premium, oferind utilizatorilor despăgubiri complete pentru drepturi de autor. Aceasta înseamnă că oricine folosește instrumentul și publică imaginea pe care a creat-o comercial va fi protejat din punct de vedere legal, promite Getty. Getty a colaborat cu Nvidia pentru a utiliza modelul Edify, disponibil în biblioteca de modele AI generative Picasso a Nvidia.

În urmă cu un an, Getty Images a interzis utilizatorilor să încarce sau să vândă conținut generat de A.I. La momentul respectiv, compania a declarat că este îngrijorată de problemele legate de drepturile de autor. Acum, însă, problema pare să fie rezolvată prin noul instrument.

Citește și:

The post Getty Images intră în joc și își protejează IP-ul de inteligența artificială. Compania le-a interzis utilizatorilor să încarce sau să vândă conținut generat de A.I. appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code