Flux Stiri

Avocatul Budișan se revoltă: ”E inadmisibil să ne riscăm viața pentru graba nejustificată a unor judecători”

Avocatul Călin Budișan nu înțelege graba din unele dosare în acest context de pandemie, susținând că avocații îți riscă viața în sălile aglomerate: ”E inadmisibil să ne riscăm viața pentru graba nejustificată a unor judecatori. In cauze în care nu e risc de prescripție și sunt pe rol de 5 ani, avem in 6 săptamani 4 termene de judecă si aproximativ 20 de martori de audiat. Noi stăm 20 de oameni în 20 metri pătrați și judecătorii stau după plexiglas protejați și sar să nu se apropie oamenii de ei”

Există o precipitare și o grabă nejustificată a unor judecători care cheamă 7 martori plus zeci de oameni participanți, cu un risc major de imbolnăvire, de răspandire a virusului si de periclitare a vieții. Este gratuită și inexplicabilă atitudinea unor instanțe si a conducerii Baroului, care nu sunt preocupate de un interes comun: protejarea sanătății si a vieții!

Sunt indignat și nevoit sa iau atitudine, căci ajungem să fim nevoiți să facem dovada pandemiei mondiale si a riscului major de notorietate pentru toate țările europene. Se închide Parlamentul European si noi mergem la patru termene in 6 săptămâni cu 20 de martori la o cauza din 2015. Si exemplele sunt multiple, din păcate”, spune Budișan.

Avocat stagiar, confirmat cu Covid, refuzat la internare pentru că nu sunt locuri

Un stagiar al avocatului Budișan a așteptat trei zile o Ambulanță pentru a fi testat căci se simte rău. Testul a ieșit pozitiv, dar nu poate fi internat. ”Un stagiar de-al meu, Cristian Gândac, mă sună evident bolnav cu febră 39 și cu refuz de internare din cauză lipsei de locuri în spitale. Tânărul este într-o panică de nedescris și noi grăbim judecățile în pandemie, fără nici un termen imperativ impus de vreo normă sau situație. Dumnezeule mare, ajută-ne să ne trezim înainte să fie prea târziu pentru mulți!”, a conchis Călin Budișan.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code