Flux Stiri

Trăiești în Aleph: Piața crypto este la fel de periculoasă precum celelalte industrii

  • Industria cripto a trecut printr-o perioadă modestă în trimestrul al doilea al anului.
  • Industria criptomonedelor e în creștere rapidă, iar odată cu această evoluție vine un control.
  • În 2021, piața crypto valora 2,5 trilioane de dolari.

Piața criptomonedelor a atins vârful popularității în timpul pandemiei, când capitalizarea de piață a întregii industrii era de 2,5 trilioane de dolari. Dorința de îmbogățire a celor care au investit atunci în criptomonede s-a transformat, astăzi, pentru mulți, în speranța că își vor recupera banii. Cu toate acestea, există diferite pericole.

„Cei care au crezut că tot ce zboară se mănâncă încep acum să realizeze că și piata crypto, ca orice piață de capital, este o piață plină de riscuri , nu doar un loc unde instrumentele cresc non stop și toată lumea se îmbogățește peste noapte. De acum, oamenii vor lua în considerare factorii de risc, potențialele scam-uri etc.”, a spus Alexandru Hobincu, crypto influencer.

The post Trăiești în Aleph: Piața crypto este la fel de periculoasă precum celelalte industrii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code