Flux Stiri

Guvernul dezbate noua lege a salarizării. Surse: Guvernul vrea să elimine treptat facilitățile fiscale din IT, construcții și agricultură

  • Noua lege a salarizării intră în discuții începând de astăzi.
  • Surse: Guvernul vrea să elimine treptat facilitățile fiscale din IT, construcții și agricultură, de la 1 septembrie
  • Comisia Europeană condiționează tot pachetul de măsuri fiscale și inclusiv ridicarea plafonului bugetar.

Noua lege a salarizării intră în discuții începând de astăzi. Guvernul vrea să elimine treptat facilitățile fiscale din IT, construcții și agricultură, arată surse din Guvern. Termenul la care ar putea intra în vigoare noile grile din legea salarizării ar putea fi 1 ianuarie 2024.

Comisia Europeană condiționează tot pachetul de măsuri fiscale și inclusiv ridicarea plafonului bugetar de la 4,4% la 5,5%, în funcție de această lege a salarizării în forma ei finală. Sunt în discuții mai multe aspecte renunțarea la beneficiile pe care le au angajații din cele trei sectoare.

„Aceste demersuri, aceste eforturi care se fac, vor fi dublate de faptul că la data de 1 septembrie, Parlamentul României își reia activitatea”, a precizat Dan Cărbunaru.

Citește și

The post Guvernul dezbate noua lege a salarizării. Surse: Guvernul vrea să elimine treptat facilitățile fiscale din IT, construcții și agricultură appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code