Flux Stiri

Space Perspective duce experiența turiștilor spațiali la alt nivel. Aceștia vor găsi la bordul navelor sale un spa de lux

  • Space Perspective a anunțat că turiștii spațiali vor avea la bordul navelor sale și un spa de lux.
  • Turiștii vor fi întâmpinați de sunete liniștitoare și de un decor luxuriant cu plante parfumate.
  • Călătoria pe orbita Pământului costă 125.000 de dolari pentru o persoană.

Să admiri curbura Pământului savurând liniştea într-un spa de lux este promisiunea Space Perspective. Este vorba despre compania care anul trecut a dezvăluit primul Space Lounge din lume.

Compania Space Perspective a anunțat că turiștii spațiali vor avea la bordul navelor sale și un spa de lux. La interior, turiștii vor fi întâmpinați de sunete liniștitoare și de un decor luxuriant cu plante parfumate. Zona toaletei este proiectată fără colțuri, după ideea unui „cocon”, subliniază reprezentanții companiei.

Pasagerii se vor putea bucura de un restaurant sofisticat și un bar de lux cu băuturi inspirate de locuri din toată lumea, scaune confortabile, căști personalizate, TV, dar și Wi-Fi. Călătoria pe orbita Pământului costă 125.000 de dolari pentru o persoană. Iar nava spațială urmează să transporte opt pasageri şi un pilot până la altitudinea de 30 de kilometri, în 2024.

Citește și:

The post Space Perspective duce experiența turiștilor spațiali la alt nivel. Aceștia vor găsi la bordul navelor sale un spa de lux appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code