Flux Stiri

Castelul Bran, locul 1 în topul celor înfricoșătoare locuri din Europa pe care să le vezi de Halloween

  • Pe primul loc este Castelul Bran din România, cunoscut la nivel internațional ca locuința fictivă a contelui Dracula, inspirat de Vlad Țepeș și creat de Bram Stoker.
  • Pe locul al doilea se află o localitate din nord-vestul Italiei, care a găzduit ultimele procese împotriva vrăjitoarelor în timpul Renașterii Târzii.
  • Pe locul al treilea se află Pluckley, un sat din comitatul Kent, sud-estul Angliei, care deține titlul de „cel mai bântuit sat din Marea Britanie”.

Mai sunt cateva zile până la Halloween, iar StressFreeCarRental.com, un serviciu online de închiriere de mașini, a făcut un top al celor mai înfricoșătoare locuri din Europa.

Pe primul loc este Castelul Bran din România, cunoscut la nivel internațional ca locuința fictivă a contelui Dracula, inspirat de Vlad Țepeș și creat de Bram Stoker.

Pe locul al doilea se află o localitate din nord-vestul Italiei, care a găzduit ultimele procese împotriva vrăjitoarelor în timpul Renașterii Târzii. Astăzi, Triora este unul dintre „cele mai înfricoșătoare sate medievale din regiune.”

Pe locul al treilea se află Pluckley, un sat din comitatul Kent, sud-estul Angliei, care deține titlul de „cel mai bântuit sat din Marea Britanie” și a intrat în Cartea Recordurilor în 1989 datorită numeroaselor „fenomene paranormale” raportate de locuitori, inclusiv „apariții de fantome”. Satul a fost subiectul unor emisiuni TV despre activități paranormale, precum „Most Haunted” și „Ghostly Legends”.

Topul e completat de alte orașe din Europa, precum Ochate din Spania, Roslin din Scoția, Skirnjari din Croația și Tintern din Țara Galilor.

Citește și

The post Castelul Bran, locul 1 în topul celor înfricoșătoare locuri din Europa pe care să le vezi de Halloween appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code