Flux Stiri

Săptămâna Filmului Românesc de la Nisa începe azi. Ediţia a XV-a are loc la cinematograful „Jean-Paul Belmondo”

  • Săptămâna Filmului Românesc de la Nisa începe azi și ține până în 21 octombrie.
  • Ediţia a XV-a are loc la cinematograful „Jean-Paul Belmondo”.
  • „Libertate” de Tudor Giurgiu, „R.M.N.” de Cristian Mungiu, se află printre producțiile din festival.

„Săptămâna Filmului Românesc de la Nisa” ancorează pe coasta Mării Mediterane, la poalele Alpilor Maritimi, începând de astăzi până pe 21 octombrie. Ediţia a XV-a are loc la cinematograful „Jean-Paul Belmondo”. „Libertate” de Tudor Giurgiu, „R.M.N.” de Cristian Mungiu sau „Metronom” de Alexandru Belc, sunt doar câteva dintre producțiile care vor fi proiectate.

„Cred că filmul ne vorbește și de aceea se adresează mai multor vârste, despre o poveste de dragoste, despre niște liceeni care se întâmplă să trăiască în perioada respectivă, în anii 70 și să nu înțeleagă pericolul la care ei, cu inocență se supuneau. Cred că o să fie la fel cum a fost primit și până acum pentru că a mai luat un premiu în Franța. Sunt foarte mulți oameni tineri în distribuție, este foarte bine scris, muzica, care face parte din film este foarte bună. Pe platoul de filmare eram toți tinerii care ne știam între noi și era o bucurie să fim toți la același proiect”, a spus Marius Boboc, actor din „Metronom”, la Aleph News.

Citește și:

The post Săptămâna Filmului Românesc de la Nisa începe azi. Ediţia a XV-a are loc la cinematograful „Jean-Paul Belmondo” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code