Flux Stiri

De câte ori pe zi se suprapun acele unui ceas? Întrebarea din interviurile de angajare pe care cei mai mulți o greșesc

  • Testele de inteligență sunt o formă de provocare mentală care există de peste 2.000 de ani și care te încurajează să gândești în afara tiparelor obișnuite de gândire.
  • Un exemplu de astfel de test este întrebarea de câte ori se suprapun acele unui ceas într-o zi”, care poate părea dificilă pentru mulți oameni.
  • Angajatorii nu caută neapărat răspunsul corect, ci mai degrabă abordarea pe care o folosești pentru a încerca să găsești soluția.

Ghicitorile captează de obicei atenția și testează abilitățile de gândire creativă ale unei persoane, iar satisfacția resimțită după ce rezolvi o ghicitoare complexă te lasă cu dorința de mai mult.

Acestea fac parte din societate de peste 2.000 de ani. Se crede că matematicianul grec Arhimede a creat probleme provocatoare pentru a-și testa colegii. Testele de inteligență sunt un tip de enigme sau jocuri de puzzle care te provoacă să gândești în afara limitelor.

Din nefericire, acestea sunt, de asemenea, desfășurate uneori în timpul interviurilor de angajare. Iar o întrebare veche de interviu continuă să îi facă pe oameni să se chinuie să găsească răspunsul.

Cei mai mulți oameni rămân blocați când sunt întrebați: De câte ori pe zi se suprapun acele unui ceas”.

Știi răspunsul? Dacă te lupți să găsești răspunsul, nu ești singur. Răspunsul corect este 22. Acele unui ceas coincid de 11 ori în fiecare perioadă de 12 ore. Ele se suprapun aproximativ la orele 12:00, 1:05, 2:10, 3:15, 4:20, 5:25, 6:30, 7:35, 8:40, 9:45 și 10:50 de două ori pe zi, scrie DailyMail.

Nu există suprapunere la ora 11:55, deoarece acul orei se apropie de ora 12 atunci când acul minutelor se află la ora 11. Intervievatorii sunt cunoscuți pentru faptul că la interviuri pun întrebări de tip brain teaser”, deoarece vor să vadă cum gândește un candidat la probleme.

Ei nu caută neapărat răspunsul corect, ci mai degrabă abordarea pe care o folosești pentru a încerca să găsești soluția. Făcând în mod regulat exerciții de tip brain teaser îți folosesc abilitățile cognitive și ajută la îmbunătățirea capacității tale de învățare, a abilităților de rezolvare a problemelor și a memoriei. Acestea pot fi găsite sub formă de ghicitori, puzzle-uri, cuvinte și numere și sunt disponibile în ziare, cărți și o mulțime de site-uri pe internet.

Citește și:

The post De câte ori pe zi se suprapun acele unui ceas? Întrebarea din interviurile de angajare pe care cei mai mulți o greșesc appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code