Flux Stiri

Proiecţie cu mesaj pe statuia lui Iisus din Brazilia, pentru Taylor Swift

  • Brazilienii au întâmpinat-o pe Taylor Swift, care urmează să aibă o serie de concerte în Brazilia, cu proiecţia unui mesaj pe faimoasa statuie a lui Iisus Mântuitorul din Rio de Janeiro, potrivit Reuters.

Pentru a o întâmpina pe cântăreaţă, statuia a fost îmbrăcată într-un tricou alb pe care a fost proiectat mesajul „Bun venit în Brazilia”.

Taylor Swift trebuia să cânte în ţara din America de Sud încă din pandemie, dar a fost nevoită să anuleze concertele. Acum a început un tur şi a bifat concerte în Statele Unite, Mexic şi Argentina.

Cântăreaţa va susţine săptămâna aceasta un concert în faţa a zeci de mii de fani în cadrul a trei spectacole la Rio de Janeiro, urmând ca alte trei spectacole să fie programate în weekendul următor, la Sao Paulo.

Sanctuarul Arhiepiscopiei Christ the Redeemer – Iisus Mântuitorul – care administrează monumentul, a acceptat cererea făcută de fanii lui Swift de a îmbrăca statuia în alb şi de a proiecta mesajul de bun venit, cerând în schimb donaţii din partea lor.

The post Proiecţie cu mesaj pe statuia lui Iisus din Brazilia, pentru Taylor Swift appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code