Economice

Profi împarte pachete cu alimente și obiecte de igientă refugiaților din Ucraina

Conform unui comunicat remis, sâmbătă, AGERPRES, această acţiune umanitară se desfăşoară cu susţinere din partea voluntarilor Profi şi în parteneriat cu Crucea Roşie precum şi cu voluntari ai blogger-ului culinar Gina Bradea.

Profi va distribui şi liste de contacte oficiale esenţiale pentru refugiaţi, va instala sisteme de încărcare a bateriilor dispozitivelor digitale precum şi reţele wi-fi în punctele organizate de Crucea Roşie la Siret, Sighet şi Halmeu, pentru a-i ajuta pe refugiaţi să ţină legătura cu cei dragi.

„Profi se implică activ şi susţine comunităţile în care activează. Este normal să dăm dovadă de solidaritate în astfel de momente, implicându-ne direct în eforturile pe care întreaga societate le face pentru a ajuta grupurile de refugiaţi sosiţi acum din Ucraina. Nu putem rămâne nepăsători la drama celor care pentru a-şi proteja viaţa au fost nevoiţi să lase în urmă tot ce au construit. Susţinerea noastră nu se va opri aici, vom continua să căutăm şi alte mijloace prin care să fim aproape de aceste persoane vulnerabile,” a declarat Călin Costinaş, director general adjunct Profi.

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code