Economice

Primele detalii de design ale modelului Skoda Enyaq Coupe iV

Skoda Auto oferă un preview inedit al noii sale Skoda Enyaq Coupe iV, publicând câteva schițe oficiale de design. Varianta coupé a modelului 100% electric Enyaq iV are un design și mai emoțional și datorită trăsăturilor aerodinamice extraordinare, impresionează cu o autonomie chiar și mai mare decât versiunea SUV.

Din schițe se observă linia plafonului, ce coboară în pantă lină, arcuită, precum și muchia tăioasă a eleronului și pragurile laterale finisate în culoarea caroseriei. Premiera mondială a modelului Enyaq Coupe iV este programată pentru 31 ianuarie 2022 și va avea loc în Praga, capitala Cehiei.

Noua Skoda Enyaq Coupe iV reprezintă o completare emoțională în prima gamă 100% electrică a producătorului ceh de automobile. Pragurile laterale vopsite în culoarea caroseriei și roțile mari conferă noii nave amiral cu patru uși a mărcii o alură marcată de forță.

Linia adaptată a plafonului accentuează eleganța noului Enyaq Coupe iV. Începând de la montantul B, plafonul coboară lin spre hayonul cu care se contopește elegant. Designul posterior este dominat de înscrisul Skoda format din majuscule și aplicat sub o muchie tăioasă. De netrecut cu vederea sunt și blocurile optice din spate, ce includ în designul lor luminos litera C, specifică tuturor modelelor Skoda.

Partea frontală a modelului este dominată de grila distinctivă Skoda de la radiator, care are la acest model dimensiuni ample și este flancată de faruri suple cu design ascuțit, care accentuează lățimea automobilului.

În desen poate fi observată și masca sport unică, aplicată pe partea frontală a autoturismului. Noua Skoda Enyaq Coupe iV va fi prezentată publicului în premieră mondială digitală în 31 ianuarie 2022 la Praga.

– Skoda a anunțat premiera mondială a modelului Enyaq Coupe iV

The post Primele detalii de design ale modelului Skoda Enyaq Coupe iV appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code