Economice

Posturile pentru care se angajează acum pe salarii de la 5.000 de lei net

Economica.net. vă prezintă câteva dintre posturile pentru care se recrutează în această perioadă pe salarii nete de la 5.000 de lei lunar.

ACS Industries Europe, producător de filtre pentru airbag, face angajări.

Inginer proces de ACS Industries Europe la Turda angajat pe salarii de 5.500 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice, are cunoştinţe avansate de lucru la PC, are cunoştinţe medii de engleză sau spaniolă şi, preferabil, are experienţă în postul de inginer proces.

Manager de calitate recrutat de ACS Industries Europe pe salarii de 7.500 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice, cel puţin doi experienţă în producţie, cunoştinţe de engleză cel puţin medii şi cunoştinţe de lucru la PC, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Angajatorul oferă candidaţilor selectaţi pentru aceste posturi al treisprezecelea salariu, prime de sărbători, tichete de masă în valoare de 30 de lei pe zi lucrătoare, conform anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Oferta de muncă disponibilă la Promateris, producător de ambalaje realizate din materiale regenerabile, biodegradabile și compostabile.

Operatori utilaje la fabrica din Buftea, recrutaţi pe salarii nete de 5.500 de lei lunar, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Candidaţii potriviţi pentru acest post au calificare de operator prelucrare mase plastice sau bioplastice, cel puţin cinci ani experienţă relevantă în această poziţie pe utilaje: Macchi, Tecom, Zocchi, Raifenhauser, Alpina, Mam, Bandera, Saldoflex, Lemo, Mobert, Roll-o Matic, Fas, Amutec şi sunt dispuşi să lucreze în ture.

Electromecanici cu experienţă pentru utilaje Bausano, Krauss Maffei, Coperion. Salariile oferite pentru acest post sunt de 7.000 de lei net lunar, potrivit anunţului de angajare obţinut de Economica.net.

Candidaţii selectaţi pentru aceste posturi identifică şi remediază defectele apărute la instalaţiile, utilajele de producţie, investighează cauzele defectelor şi propun soluţii, efectuează inspecţii periodice conform specificaţiilor şi standardelor terhnice, revizii ale utilajelor conform planului de mentenanţă sau oricând este necesar pentru reducerea opririlor neprogramate.

Printre beneficiile oferite de firmă candidaţilor selectaţi pentru aceste posturi se numără tichete de masă, tichete cadou, primă cu ocazia zilei de naştere, potrivit informaţiilor Economica.net.

Specialist payroll angajat în Bucureşti pe salarii nete între 5.300 şi 5.900 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin şase luni experienţă în payroll şi administrarea personalului, are cunoştinţe solide de legislaţia muncii şi de lucru în Excel. De asemenea, e orientat spre rezolvarea problemelor, organizat, poate gestiona mai multe proiecte simultan şi poate lucra autonom. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de la circa 5.300 de lei net la circa 5.900 de lei lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code