Economice

Poșta Română a cumpărat 200 de autoutilitare Renault diesel și servicii de asigurare CASCO și RCA aferente pentru un an

Licitația a fost împărțită în două loturi pentru două modele diferite de autoutilitare – unul pentru 170 de mașini cu capacitate mai mică și altul pentru restul de 30 plus serviciile de asigurare. Ambele loturi au fost câștigate de către Renault Commercial Roumanie și Omniasig Vienna Insurance Group.

Valoarea contractului include și taxele de înmatriculare. Livrarea se va face în maxim 200 de zile de la intrarea în vigoare a contractului.

Autoutilitarele din ambele loturi trebuie să aibă culoarea roșie, cutie manuală, motorul să fie pe motorină, și să aibă o capacitate de 70 CP.

Achiziția celor 200 de mașini face parte dintr-un plan mai amplu de modernizare al Poștei Române. La finele lunii septembrie, compania a mai cumpărat patru autovehicule ATV pentru a livra mai uşor, trimiterile, în zone de munte.

Cele patru ATV-uri au venit însoţite de patru seturi de echipamente de protecţie pentru poştaşii conducători (cască, mănuşi, genunchiere şi veste reflectorizante) şi au costat 99.000 de lei, plus TVA.

CITEȘTE ȘI:

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code