Flux Stiri

Nicolae Ciucă vorbește despre alegerile din 2024: Prin noi înșine vom reuși să câștigăm

  • Nicolae Ciucă: „Prin noi înșine am reușit de-a lungul istoriei, tot prin noi înșine vom reuși să abordăm alegerile din 2024.”
  • Liderii liberali sunt reuniți în ședința Biroului Politic Național al PNL, care are loc la Sinaia.
  • Nicolae Ciucă: „Avem cea mai bună echipă de miniștri care s-a angajat sa facă treaba.”

„Prin noi înșine am reușit de-a lungul istoriei. Prin noi înșine vom reuși să abordăm alegerile din 2024 și să le câștigăm. Să dăm Președintele României. Pentru că nu există altă soluție pentru dezvoltarea României. Suntem aici să stabilim strategia și direcția. Avem nevoie ca pe baza acestor valori să ne asumăm obiectivele. Pentru îndeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie și un plan. Trebuie să dezvoltăm propriile obiective, propriile linii în conformitate cu ce am asumat ca partid”, a spus Nicolae Ciucă, la începutul ședinței Biroului Politic Național al PNL, care are loc la Sinaia.

Ciucă afirmă că fiecare dintre miniștrii PNL pot fi analizați

„Avem cea mai bună echipă de miniștri care s-a angajat sa facă treaba. Nu e deloc simplu. Și-au îndeplinit obiectivele. Important e că am avut și avem puterea să spunem ce am făcut bine, să putem spune ce nu am îndeplinit. Asa e și într-o familie, acasă, spui onest ce ai făcut bine și ce nu ai reușit. Trebuie să ai puterea să recunoști, să îndrepți, să treci mai departe. Același lucru să îl facem și cu programul de guvernare. Din punct de vedere politic cred că am fost suficient de răbdători și vă cer să avem în continuare capacitatea de răbdare la guvernare și atitudinea față de campania electorală și competiția pentru 2024. Noi ne tot asumam echilibrul si responsabilitatea din partea PNL, dar nu fara ca ceilalți să țină cont de această onestitate și trăsătură de caracter pentru ce înseamnă stabilitatea României și exercitarea actului de guvernare. Sigur că vom fi mereu responsabili și echilibrați că așa suntem noi. Dar nu vom accepta altceva decât tot responsabilitate și onestitate de la orice partener”, încheie Ciucă.

Liderii liberali sunt reuniți în ședința Biroului Politic Național al PNL, care are loc la Sinaia.

Citește și:

The post Nicolae Ciucă vorbește despre alegerile din 2024: Prin noi înșine vom reuși să câștigăm appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code