Flux Stiri

Marcel Ciolacu: Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash. E intolerabil

  • Marcel Ciolacu: „Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash.”
  • Marcel Ciolacu: „Nu voi renunța niciodată la lupta împotriva evaziunii.”
  • El anunță că va convoca săptămâna viitoare la Guvern o întâlnire cu specialiștii din Ministerul Finanțelor și BNR.

„Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash! Este intolerabil să crești artificial comisioanele bancare”, transmite Marcel Ciolacu. Premierul anunță o întâlnire cu specialiștii MF, BNR și ai băncilor pentru o decizie privind subiectul banilor cash.

El anunță că va convoca săptămâna viitoare la Guvern o întâlnire cu specialiștii din Ministerul Finanțelor și BNR, dar și cu reprezentanții micilor întreprinzători, ai băncilor și ai societății civile pentru a lua o decizie pe subiectul banilor cash.

„Nu voi renunța niciodată la lupta împotriva evaziunii. Și nu voi renunța să protejez românii de lăcomia unora care vor să facă bani cu orice preț”, încheie premierul.

Citeste și:

The post Marcel Ciolacu: Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash. E intolerabil appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code