Economice

Farmacia Tei a avut afaceri nete de 868 de milioane de lei în anul 2021, cu circa 15% mai mari decât cele din 2020. Marja de profit şi numărul de angajaţi, în creştere

Farmacia Tei SRL operează o reţea care cuprinde cinci farmacii în Bucureşti, una în Constanţa, precum şi o farmacie online, toate cu preţuri mici. Afacerea e deţinută de Roxana Maftei.

La 12 aprilie, oficialii grupului Tei, format din Farmacia Tei SRL şi Bebetei Investments Group SRL, au anunţat vânzarea unui pachet de 30% din capitalul social al celor două societăţi din grup către Pavăl Holding.

Tranzacția este în curs de derulare, după semnare fiind necesară îndeplinirea unor condiții, inclusiv aprobarea Consiliului Concurenței, până la implementarea efectivă a tranzacției.

Asociaţii companiei Pavăl Holding sunt fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl. Pavăl Holding deţine integral Dedeman SRL şi Dedeman Automobile SRL, conform informaţiilor puse la dispoziţia Economica.net de portalul de specialitate Termene.ro. 

Afacerile nete obţinute de Farmacia Tei SRL în al doilea an al crizei sociale şi sanitare provocate de măsurile guvernamentale luate pentru stăvilirea epidemiei de Covid-19 au depăşit 867 de milioane de lei şi sunt cu aproape 15% mai mari decât cele realizate în anul 2020. 

Farmacia Tei SRL a avut afaceri nete de 867,83 de milioane de lei, cu 14,92% mai mari decât cele realizate în anul 2020, arată bilanţurile societăţii, comparate de Economica.net.

Scade ritmul de creştere a cifrei de afaceri faţă de intervalul precedent (anul 2020 faţă de anul 2019).

Vă amintim că afacerile nete, rulate de Farmacia Tei SRL în anul 2020, au crescut cu 26,84% faţă de cele obţinute în anul 2019, reiese din bilanţurile depuse de firmă la Finanţe, comparate de Economica.net.

Profitabilitate netă în creştere, la peste 4,5% în anul 2021, pentru Farmacia Tei

Farmacia Tei SRL a avut marjă de profit net de 4,58% în anul 2021, cu 0,8 puncte procentuale mai mare decât cea realizată în anul 2020, potrivit analizei Economica.net, făcute pe baza bilanţurilor societăţii.

Cei mai mulţi salariaţi de la deschiderea firmei

Firma Farmacia Tei SRL a obţinut rezultatele prezentate mai sus cu un număr mediu de 598 salariaţi în anul 2021, cu 30 de oameni în plus faţă de valoarea indicatorului din anul 2020, arată comparaţia făcută de Economica.net.

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code