Economice

Noul Ford Ranger Raptor, disponibil pentru comenzi

Conform oficialilor Ford, noua generație a pick-up-ului a fost construită „pentru adevărații entuziaști” și dezvoltată de divizia Performance.

Cea mai performantă versiune a celui mai vândut pick-up din Europa are sub capotă un motor EcoBoost V6 twin-turbo de 3.0 litri, amortizoare FOX® Live Valve și șapte moduri de conducere selectabile pentru a oferi performanțe optimizate pe o varietate de terenuri. Un sistem de evacuare activ, exclusiv în clasă, oferă tonalități reglabile.

În interior, pasagerii beneficiază de cea mai recentă tehnologie controlată prin intermediul instrumentarului de bord complet digital, cu o diagonală de 12,4 inchi. De asemenea, sistemul multimedia SYNC4A este controlat cu ajutorul ecranului tactil central de 12 inchi.

„Posibilitatea de a-și configura Next-Gen Ranger Raptor este acum o realitate pentru clienții noștri. Indiferent de configurație, Ranger Raptor va oferi întotdeauna experiența sa unică de condus în teren accidentat”, a declarat Hans Schep, general manager al Ford Pro Europe.

Prețurile pentru cea de-a doua generație Ranger Raptor – prezentată la începutul acestui an, încep de la 55.910 euro fără TVA, iar livrările către clienții din România sunt programate pentru această toamnă.

În România, modelul Ford Ranger este lider al segmentului pick-up. Conform celor de la Ford, 72% dintre vânzările Ranger sunt înregistrate pe seriile superioare ale modelului, respectiv Limited, Wildtrak, MS-RT si Raptor. Versiunea Ford Ranger Raptor a înregistrat aproximativ 30% din total vânzărilor din 2021.

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code