Economice

eMAG: Aproximativ 2.000 de selleri vând din Marketplace în Ungaria şi Bulgaria. Pe platforma s-au înrolat 36.000 de IMM-uri

„Avem, dacă vorbim de IMM-uri, în jur de 36.000 de companii care vând pe platformele noastre în România, Bulgaria şi Ungaria, deci în toată regiunea. Noi suntem cumva o soluţie pentru companiile din România, în special, în sensul în care vor să meargă în direcţia omnichannel pentru că ne este clar că o mare parte din retailul autohton şi regional se desfăşoară online. În acelaşi sens, este clar că avem o prezenţă regiune şi în felul acesta exportăm tehnologie, ajutăm mediul de afaceri românească să se dezvolte internaţional şi să menţină valoarea în România”, a spus reprezentantul eMAG.

În luna iunie a anului trecut, compania a anunţat că numărul sellerilor de pe platforma a ajuns la 20.000.

Acesta a adăugat că aproximativ 2.000 de companii româneşti vând în Bulgaria şi Ungaria prin intermediul platformelor eMAG.

De asemenea, eMAG a bugetat investiţii de aproximativ 251 de milioane de lei în următorii ani pentru dezvoltarea antreprenoriatului digital. „Prin intermediul platformei noastre, aceste sume vor fi investite în tehnologie, internaţionalizare şi, cel mai important, în oamenii”, a adăugat Oleg Roibu.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. În anul 2020, grupul eMAG a avut venituri de 8,93 de miliarde de lei.

The post eMAG: Aproximativ 2.000 de selleri vând din Marketplace în Ungaria şi Bulgaria. Pe platforma s-au înrolat 36.000 de IMM-uri appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Economice

O nouă interpretare a modelului Volkswagen T-Roc va ajunge la dealeri în primăvara lui 2022

Un exterior îmbunătățit definește aspectul inconfundabil al T-Roc, T-Roc R și T-Roc Cabriolet. Interiorul a fost rafinat cu materiale de înaltă calitate, un afișaj Infotainment reproiectat și cockpitul digital, ca echipare standard. Tehnologia inovatoare a fost integrată sub forma IQ.Light, cu faruri LED matrix și a sistemelor de asistență IQ.Drive cu Travel Assist, precum și […]

Prețuri în creștere pentru apartamentele din București. Zonele unde prețurile au explodat într-un an

Număr record de infectări cu SARS-CoV-2 în Slovacia

România va trebui să aloce anual 2% din PIB pentru cofinanțarea proiectelor de infrastructură – proiect MTI