Flux Stiri

E dramă sau film pentru adulți? Motion Picture Association spune că filmul ”Passages” trebuie să le fie interzis minorilor

  • „Passages” e un film regizat de americanul Ira Sachs care are ca tematică povestea de dragoste dintre doi bărbați gay.
  • Motion Picture Association spune că filmul trebuie să le fie interzis minorilor din cauza scenelor explicite.
  • Filmul „Passages” apare în cinematografele din America vineri și în următoarele săptămâni în România.

Drama „Passages”, regizată de americanul Ira Sachs, e un film despre un ménage à trois, cuplul principal din relație fiind doi bărbați gay, scrie New York Times.

Un film brutal de sincer despre dragoste, sex și dependență, spun criticii. E primul film pe care Ira Sachs îl regizează de când s-a terminat pandemia. „Am vrut să creez o poveste despre tandrețea și apropierea dintre oameni, lucruri care lipsesc din viața reală, dar și din filmele americane”, se apără regizorul.

Filmul ar trebui să fie interzis minorilor

Însă sistemul de evaluare a filmelor Motion Picture Association a declarat că filmul conține prea multe scene de sex, iar minorii nu ar trebui să îl vadă. Cu toate astea, filmul va apărea în continuare în cinematografele din America la finalul săptămânii.

În ultimii ani, a existat o dezbatere aprinsă cu privire la rolul scenelor de sex în filme. În urma recunoașterii mișcării „MeToo”, care urmărește tema inegalității de gen și a comportamentului sexual nepotrivit, unii s-au întrebat dacă mai este posibil să se filmeze astfel de acte intime fără a pune artiștii în situații precare. Mai recent, unii utilizatori de social media din Generația Z au susținut că scenele de sex sunt inutile și ar trebui eliminate din cinematografie în general.

Citește și:

The post E dramă sau film pentru adulți? Motion Picture Association spune că filmul ”Passages” trebuie să le fie interzis minorilor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code