Flux Stiri

Nehammer refuză România în Schengen. Europarlamentar: „Noi îndeplinim condițiile de peste 18 ani. Tot ce face el este campanie electorală”

  • Austria se împotrivește în continuare la aderarea României și Bulgariei la Schengen, spune Nehammer.
  • Acesta a anunțat decizia cu privire la aderarea țărilor, printr-o postare pe X.
  • „Sistemul nu funcționează, prin urmare nu poate fi extins”.

Austria blochează în continuare aderarea României la Schengen. „Sistemul nu funcționează, prin urmare nu poate fi extins”, a spus Nehammer printr-o postare pe X. Cancelarul a menționat că relația economică dintre România și Austria este una puternică. Problema migrației împiedică, însă aderarea deplină a României la Schengen.

Motivele invocate de Nehammer sunt suficient de solide?

„Nu sunt argumente solide. Noi îndeplinim condițiile de peste 18 ani și suntem cu un picior deja în Schengen. Tot ce face el este campanie electorală. Ei au alegeri în toamnă și ar fi ciudat să spună ceva la Viena și altceva la București. Nehammer rămâne Nehammer, inamicul acestei nații”, a declarat Nicu Ștefănuță, europarlamentar, pentru Aleph News.

Citește și

The post Nehammer refuză România în Schengen. Europarlamentar: „Noi îndeplinim condițiile de peste 18 ani. Tot ce face el este campanie electorală” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 32 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code