Economice

Djokovic, ai cărui avocaţi spun că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 la 16 decembrie, a participat pe 17 decembrie la un eveniment organizat de Federaţia Sârbă de Tenis

Novak Djokovic a participat a doua zi, fără mască, la o ceremonie la Belgrad în onoarea tinerilor jucători sârbi, potrivit unei postări a Federaţiei de Tenis din Belgrad pe reţelele de socializare consultate sâmbătă de AFP, relatează News.ro.

Într-o postare difuzată pe 17 decembrie la finalul zilei, Federaţia de Tenis din Belgrad a anunţat pe pagina sa de Facebook că „cel mai bun tenismen de pe planetă” şi „deţinător a 20 de titluri de Grand Slam” a acordat cupe şi diplome tinerilor jucători.

„Doar copiii premiaţi au participat la premierea care a avut loc în centrul de tenis Novak” din Belgrad „din cauza măsurilor sanitare legate de pandemia de coronavirus”. Postarea conţine mai multe fotografii cu Djokovic alături de oficialii federaţiei şi în jur de 20 de adolescenţi, toţi fără mască.

Citește și: Avocații lui Djokovic susțin că el poate intra în Australia, pentru că a avut COVID-19 în decembrie. Guvernul spune însă că prevederea se aplică doar australienilor

Majoritatea presei sârbe a scris despre ceremonia din 17 decembrie. Djokovic a participat şi cu o zi înainte – ziua testului său pozitiv – la un alt eveniment public: prezentarea unui timbru omagial de către poşta sârbă. El însuşi a postat o fotografie în acest sens pe Instagram.

Citește mai departe pe News.ro

The post Djokovic, ai cărui avocaţi spun că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 la 16 decembrie, a participat pe 17 decembrie la un eveniment organizat de Federaţia Sârbă de Tenis appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code