Economice

Parc nou în Sectorul 6: Licitație de 15,5 milioane de lei pentru amenajarea unui spațiu verde între Cora și blocurile de la Plaza

Durata lucrărilor de amenajare va fi de 12 luni de la predarea amplasamentului, potrivit informațiilor din caietul de sarcini.

parc liniei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În cadrul proiectului va fi amenajată și zona liniei de cale ferată care traversează parcul, pe o lungime de 633 ml și o lățime de trei metri.

De asemenea, noul parc va avea pistă de biciclete, zone de relaxare cu hamace și fotolii de tip puf, terenuri de baschet, locuri de joacă pentru copii și câini și zonă de skatepark.

parc liniei dotari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termenul – limită pentru depunerea ofertelor este 27 decembrie, potrivit calendarului actual din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

parc liniei amplasament

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Licitația pentru amenajarea noului parc din Sectorul 6 se desfășoară sub incidența unei clauze suspensive. Astfel, contractul va fi semnat dacă în șase luni de la declararea câștigătorului va fi asigurată finanțarea și va fi emisă autorizație de construire.

The post Parc nou în Sectorul 6: Licitație de 15,5 milioane de lei pentru amenajarea unui spațiu verde între Cora și blocurile de la Plaza appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code