Flux Stiri

Coreea de Nord: Aproape 800.000 de persoane s-au oferit voluntari pentru a lupta împotriva SUA

  • Coreea de Nord susţine că aproximativ 800.000 de cetăţeni s-au oferit voluntari să se înroleze pentru a lupta împotriva Statelor Unite.
  • Aproximativ 800.000 de studenţi şi muncitori din întreaga ţară şi-au exprimat, doar vineri, dorinţa de a se înrola sau de a se reînrola în armată.
  • Coreea de Nord a lansat joi o rachetă balistică intercontinentală, ca răspuns la exerciţiile militare în desfăşurare între SUA şi Coreea de Sud.

Coreea de Nord susţine că aproximativ 800.000 de cetăţeni s-au oferit voluntari să se înroleze în armată pentru a lupta împotriva SUA, a relatat sâmbătă un ziar de stat nord-coreean, citat de Reuters.

Aproximativ 800.000 de studenţi şi muncitori din întreaga ţară şi-au exprimat, doar vineri, dorinţa de a se înrola sau de a se reînrola în armată pentru a contracara Statele Unite, a relatat ziarul Rodong Sinmun.

„Entuziasmul în creştere al tinerilor de a se înrola în armată este o demonstraţie a voinţei de nezdruncinat a tinerei generaţii de a elimina fără milă maniacii războiului care fac eforturi pentru a elimina ţara noastră socialistă”, a scris publicaţia.

Articolul survine după ce Coreea de Nord a lansat joi o rachetă balistică intercontinentală, ca răspuns la exerciţiile militare în desfăşurare între SUA şi Coreea de Sud.

Coreea de Nord a lansat racheta balistică intercontinentală în marea dintre Peninsula Coreeană şi Japonia, joi, cu câteva ore înainte ca preşedintele Coreei de Sud să zboare la Tokyo pentru un summit în care s-au discutat modalităţi de a contracara Nordul înarmat nuclear.

The post Coreea de Nord: Aproape 800.000 de persoane s-au oferit voluntari pentru a lupta împotriva SUA appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code