Flux Stiri

Fost angajat Meta: „Am fost plătită cu 190.000 de dolari pe an pentru a nu face nimic” 

FacebookFacebook

  • O fostă recrutoare Meta spune că a câștigat 190.000 de dolari pe an pentru că nu a făcut „nimic” la locul de muncă.
  • Fosta membră a departamentului de recrutare susține că nu ar fi trebuit să angajeze pe nimeni in primele 6 luni, și chiar în primul an.
  • Postarea ei vine la câteva zile după ce Mark Zuckerberg, a anunțat un nou val de concedieri la Meta, reducând peste 10.000 de angajați.

O fostă recrutoare Meta a spus că a câștigat 190.000 de dolari pe an pentru că nu a făcut „nimic”  la locul de muncă, în contextul recentelor concedieri din cadrul companiei.

Într-un videoclip recent postat pe TikTok, Maddie, a reflectat asupra perioadei în care a lucrat la Meta timp de șase luni, în cursul anului 2021. În clipul intitulat „Getting paid $190k to do nothing at Meta” , fosta recrutoare vorbește despre cum compania sa nu a angajat noi lucrători în timp ce ea era acolo. „Nu se aștepta să angajăm pe nimeni în primele șase luni, nici măcar în primul an”, a spus ea.

În ceea ce privește activitățiile zilnice, Maddie a spus că „învăța”, deoarece Meta a avut parte de „cel mai bun proces de îmbarcare și formare” , care a fost „foarte detaliat”. Postarea ei vine la câteva zile după ce Mark Zuckerberg, a anunțat un nou val de concedieri la Meta, reducând peste 10.000 de angajați.

@maddie_macho Replying to @laurendaniellehtx those were the days man. *sigh* #meta #layoffs #google #workingintech #metalayoffs ♬ original sound – Maddie | The Career Finesser

Într-un videoclip ulterior, ea a împărtășit motivul pentru care a fost concediată de la Meta, după ce a început să lucreze acolo în septembrie 2021.

@maddie_macho Replying to @cassbass94 why I got fired at Meta #fired #meta #metalayoffs ♬ original sound – Maddie | The Career Finesser

Maddie a spus că Meta nu a fost mulțumită de conținutul de pe contul ei. Ea a spus că, deși nu a mai vorbit în mod special despre Meta, compania a trecut prin „20 dintre videoclipurile ei de pe TikTok”  și a întrebat-o dacă le consideră „adecvate”. Ea a spus că apoi a decis să demisioneze, cu o zi înainte de a fi concediată.

The post Fost angajat Meta: „Am fost plătită cu 190.000 de dolari pe an pentru a nu face nimic”  appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code