Flux Stiri

Au loc audieri în cazul accidentului de la 2 Mai

  • Astăzi au loc noi audieri în dosarul accidentului de la 2 mai. 2 supraviețuitori sunt audiați.
  • Polițiștii încearcă să afle toate detaliile și să refacă filmul tragediei de la 2 Mai. 
  • Avocații vor să ceară schimbarea încadrării din ucidere din culpă, în omor calificat.

Astăzi au loc noi audieri în dosarul accidentului de la 2 Mai în urma căruia 2 tineri au murit, asta după ce un tânăr de 19 ani s-a urcat drogat la volan. Anchetatorii vor să afle noi indicii despre cum s-a produs tragedia. Catia Tanase, editor Aleph News are mai multe detalii.

„Declarațiile familiilor tinerilor decedați sunt șocante, vă dați seama, cum au putut să-și vadă copiii acolo, ceva îngrozitor, adică și din poze reiese”, a spus Adrian Cuculis, avocat.

. La ora 10  a început o nouă serie de audieri la serviciul rutier Udriște, unde au ajuns 2 dintre supraviețuitorii accidentului rutier. 2 tineri care se aflau în grupul de 8 fete și băieți loviți în dimineața zilei de sâmbătă, 19 august.

Polițiștii încearcă să afle toate detaliile și să refacă filmul tragediei de la 2 Mai. Între timp, concluzia expertizei toxicologice cerute de procurorii din Constanța arată că Vlad Pascu luase șase droguri. Analizele de sânge au indicat prezența în corp a acestor substanțe.

Specialiștii spun că e vorba despre un amestec de substanțe interzise care au fost consumate de tânărul de 19 ani înainte ca el să se urce la volan. Expertiza toxicologică are valoare de probă și a fost depusă la dosar.

„Dacă voiau să îl protejeze, ar fi trebuit să îi ia cheia de la mașină și așa nu mi-ar fi omorât copilul și nici el nu și-ar fi distrus toată viața”, a spus Răzvan Dragomir, tatăl unei victime.

The post Au loc audieri în cazul accidentului de la 2 Mai appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code