Flux Stiri

Un angajat Google de 27 de ani a devenit Gatsby de pe Silicon Valley. Cine e omul care organizează cele mai tari petreceri

  • Andrew Yeung, un angajat Google, a devenit organizatorul celor mai tari party-uri de pe Silicon Valley.
  • Yeung a organizat peste 200 de petreceri în ultimii 3 ani la care au participat 15.000 de oameni.
  • Yeung nu câștigă niciun ban din petreceri deoarece nu-i permite viza de ședere.

Un angajat Google de 27 de ani a ajuns celebru pe Silicon Valley pentru party-urile pe care le organizează. Peste 200 de petreceri a pus la cale în ultimii 3 ani, însă fără să câștige vreun ban de pe urma lor, scrie Business Insider.

Andrew Yeung lucrează la Google în funcția de product lead pe timpul zilei. Noaptea, însă, este cu totul altă situație. El a transformat un hobby într-o adevărată slujbă și a devenit și o mică celebritate pe Twitter.

El organizat peste 200 de petreceri în ultimii 3 ani, party-uri la care au fost prezenți mai bine de 15.000 de oameni. Iar evenimentele sunt extrem de diverse: de la cele lunare pe acoperișul unei clădiri în Brooklyn, la cele bazate doar pe invitație și numite Junto Club, după societatea secretă fondată de către Benjamin Franklyn. Iar petrecerile au loc peste tot în SUA: în grădina unui conac din Austin, Texas, în Miami, într-un hub tech din Los Angeles. Iar petrecerile sunt tematice de fiecare date, cu artificii, workshop-uri și chiar și căutări de comori.

Yeung nu primește niciun ban de pe urma party-urilor deoarece viza de muncă nu îi permite să aibă un venit în afara job-ului de la Google. Yeung a ajuns însă atât de cunoscut în domeniu însă încât atunci când nu primește o locație gratuit pentru organizarea party-ului, găsește un sponsor care să acopere aceste cheltuieli.

Așa și-a câștigat el porecla de Marele Gatsby de pe Silicon Valley, după personajul din nuvela lui Scott Fitzgerald.

Citește și:

The post Un angajat Google de 27 de ani a devenit Gatsby de pe Silicon Valley. Cine e omul care organizează cele mai tari petreceri appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code