Anchete Editoriale Flux Stiri

Reclamă dubioasă de obținere cetățenie română pe rețeaua Yandex

Se poate sări peste termenul de 8 ani din art.8 legea 21/1991? Unii promit că da. Constituția României dispune „fără poivilegii și fără discriminări”.

O nouă posibilă escrocherie și corupție internațională este dezvăluită de redacția noastră. Un anunț apărut pe rețeaua de publicitate Yandex din Rusia ne-a dat de gândit. În reclamă se promite că deveniți cetățean al UE. Anunțul trimite către website-ul cu adresa https://international.expert/grazhdanstvo-es.html și surpriză !

Cum ar putea cineva din afara UE fără rude în România sau fostul teritoriu al României să devină cetățean UE în 12 luni? Firma cu pricina promite că are o rețea de avocați și funcționari care oferă acest privilegiu. Legea cetățeniei române prevede un termen de 8 ani pentru cei ce au drept de ședere în România în a obține cetățenia română (art. 8 Legea nr. 21/1991). Cum poate cineva să sară acest termen? Prin fals, uz de fals și corupție. Întimp ce înfloresc astfel de afaceriîn cere se promite o adevărată rețea de influență, nu știm ce fac procurorii, dar public îi întrebăm: ce părere aveți?

și mai știm
Mișu Vidjean

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Știri Flash

Colectare selectivă DA, ridicarea gunoiului BA

Clujenii sunt nemulţumiţi de felul în care firmele alese de către autorităţile oraşului aleg se ocupe de ridicarea gunoiului. 

Bătăuşii de la mall care au refuzat să arate certificatul verde erau din Bucureşti. L-ar fi amenințat pe unul dintre agenți că îl vor înjunghia

FOCARUL de COVID-19 de la Spitalul din Turda se extinde. De la 18 cazuri a ajuns la 27

Simona Halep, la Transylvania Open: „Îmi era dor de casă, iar Clujul este cumva casa mea. Mare păcat că nu vom avea spectatori”