Anchete Editoriale Flux Stiri

Reclamă dubioasă de obținere cetățenie română pe rețeaua Yandex

Se poate sări peste termenul de 8 ani din art.8 legea 21/1991? Unii promit că da. Constituția României dispune „fără poivilegii și fără discriminări”.

O nouă posibilă escrocherie și corupție internațională este dezvăluită de redacția noastră. Un anunț apărut pe rețeaua de publicitate Yandex din Rusia ne-a dat de gândit. În reclamă se promite că deveniți cetățean al UE. Anunțul trimite către website-ul cu adresa https://international.expert/grazhdanstvo-es.html și surpriză !

Cum ar putea cineva din afara UE fără rude în România sau fostul teritoriu al României să devină cetățean UE în 12 luni? Firma cu pricina promite că are o rețea de avocați și funcționari care oferă acest privilegiu. Legea cetățeniei române prevede un termen de 8 ani pentru cei ce au drept de ședere în România în a obține cetățenia română (art. 8 Legea nr. 21/1991). Cum poate cineva să sară acest termen? Prin fals, uz de fals și corupție. Întimp ce înfloresc astfel de afaceriîn cere se promite o adevărată rețea de influență, nu știm ce fac procurorii, dar public îi întrebăm: ce părere aveți?

și mai știm
Mișu Vidjean

Share this:

(Visited 73 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code