Flux Stiri

Ultima săptămână din iunie aduce trei grade peste media normală. Ce temperaturi te așteaptă

  • Temperaturile vor depăși valorile normale în ultima săptămână din iunie.
  • Până joi, ploile torențiale apar mai ales în vestul țării, însă în sud vor fi 35°C.
  • Weekend-ul următor va aduce din nou temperaturi de 38°C în regiunile sudice.

Ultima săptămână de iunie aduce temperaturi peste normal în mare parte din țară, dar căldura excesivă face o pauză în mare parte din țară. Ploile de vară apar după-amiaza mai ales în vest.

La ce temperaturi ne așteptăm astăzi?

Ne așteptăm la vreme bună în mare parte din țară. Scăpăm de temperaturile foarte mari și de căldura excesivă. Astfel, nu vom mai avea temperaturi de 38 de grade Celsius, ci de 34 de grade Celsius în partea de sud. Ne așteaptă o zi de vară cu temperaturi foarte puțin peste cele normale.

Care sunt veștile pentru restul săptămânii din iunie?

Continuăm la fel și în restul săptămânii. Weekend-ul ne așteaptă din nou cu temperaturi foarte mari, de 38 de grade Celsius. Terminăm luna iunie cu trei grade abatere, peste media normală pe care trebuia să o avem. De asemenea, ploile de vară vor apărea în partea de vest a țării.

The post Ultima săptămână din iunie aduce trei grade peste media normală. Ce temperaturi te așteaptă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code