Flux Stiri

Tu știi pe ce lume trăiești? Iohannis a mers în Deltă cu Carmen. Adrian Sârbu: „O vizită demnă de Stand Up Comedy”

  • Președintele Klaus Iohannis a vizitat Delta Dunării de Ziua Rezervației Biosferei, iar ideea deplasării este  legată de poluare și conservarea biodiversității.
  • Adrian Sârbu: Trebuie să ne aducem aminte că Delta Dunării nu ne aparține doar nouă, aparține și Ucrainei.
  • Adrian Sârbu: Vizita domnului Iohannis în Delta Dunării mi se pare o scenă demnă de Stand Up Comedy.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat Delta Dunării împreună cu soția lui, Carmen Iohannis de Ziua Rezervației Biosferei, iar ideea deplasării este  legată de poluare și conservarea biodiversității.

Președintele a venit și cu o definiție a deltei pe care a vrut neapărat să o folosească în discurs.

„Delta Dunării este locul în care trăiesc localnicii și alți oameni obișnuiți, sunt locuri extraordinar de frumoase pe care turiștii nu le văd sau dacă ajung în Deltă merg cu bărci de mare viteză și în loc să vadă delta, ei alungă delta”, spune Klaus Iohannis.

Adrian Sârbu: „Delta nu e un loc atât de frumos, am fost de multe ori și cred că singurii care se simt bine acolo sunt cormoranii, cei care o distrug, deci în deltă nu este atât de ușor de trăit, mai ales că acum așa-ziși turiști poluează masiv.”

„Trebuie să ne aducem aminte că Delta Dunării nu ne aparține doar nouă, aparține și Ucrainei, iar cetățenii au dragat canalul Bâstroe ca să își exporte grăul spre punctele internaționale deci vizita domnului Iohannis în Delta Dunării mi se pare o scenă demnă de Stand Up Comedy”, a adăugat Adrian Sârbu.

The post Tu știi pe ce lume trăiești? Iohannis a mers în Deltă cu Carmen. Adrian Sârbu: „O vizită demnă de Stand Up Comedy” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code