Flux Stiri

Tu știi pe ce lume trăiești? A.I-ul i-a redat viața unui bărbat paralizat. Adrian Sârbu: „E un pas spre nemurire, e o revoluție”

  • Mai multe companii, precum Neuralink, testează implantarea de cip-uri, iar în viitor, oamenii își vor putea upgrada corpul ca să evite bolile.
  • Lui Keith i-au fost implantate cipuri A.I. care i-au refăcut simțurile.
  • Adrian Sârbu: Mi se pare extraodinar ce a simțit Keith după operație.
  • Adrian Sârbu: Există 5 feluri de atingere a nemuririi.

Primul om care și-a legat viața de tehnologie este un bărbat din America, care după un accident grav și-a fracturat două vertebre și a rămas paralizat de la gât în jos. A primit o nouă șansă după ce medicii i-au implantat cipuri în creier, în timpul unei operații care a durat 15 ore.

Adrian Sârbu a spus: „ Mie mi se pare extraordinar ce a simțit omul pentru că a putut să își atingă partenera sau prietena care l-a îngrijit pe toată perioada în care era paralizat și simplul fapt de a reuși să te simți când te atingi pentru prima dată mi se pare o minune”.

„Tu știi pe ce lume trăiești? Trăim într-o lume în care oamenii învie din morți, iar dacă ar fi să răspund la întrebarea dacă oamenii își doresc nemurirea sau să nu îmbătrânească, cred că răspunsul este evident și anume să nu îmbătrânim”, a adăugat Adrian Sârbu.

Adrian Sârbu: Eu văd nemurirea puțin altfel pentru că foarte mulți oamenii din generația mea apelează la tehnici de imortalitate, mulți milionari vor să fie înghețați pentru a aștepta nemurirea, nu este și cazul meu și sper ca nu va fi nici cazul generației voastre.”

„Sunt 5 feluri de atingere a nemuririi, prima este percepția că ce am făcut în lumea asta, vreau să rămână, mai există varianta clonării, mai există ipoteza de inversare a mecanismului de îmbătrânire și mai există varianta cipurilor A.I.”, a adăugat Adrian Sârbu.

The post Tu știi pe ce lume trăiești? A.I-ul i-a redat viața unui bărbat paralizat. Adrian Sârbu: „E un pas spre nemurire, e o revoluție” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code