Economice

Theda District, deţinută de familia Videanu, îl cooptează indirect pe Bogdan Gruia ca asociat în firmă şi îşi schimbă denumirea

Familia Videanu cedează o parte din controlul firmei Theda District omului de afaceri Bogdan Gruia.

Firma Theda District a fost înfiinţată de familia Videanu în anul 2019.

La 20 august 2021, asociaţii dezvoltatorului imobiliar Theda District SRL – Mioriţa Videanu, Andrei Valentin Videanu şi Diana Alexandra Bălan – au decis:
Pe de o parte, cooptarea unui nou asociat în firmă – Bogdan Gruia (indirect, prin firma Atena Develpment) – care preia 10% din capitalul societăţii de la Andrei Valentin Videanu şi, corelativ, ieşirea din firmă a fiului lui Adriean Videanu.

  • Noul asociat e controlat de Bogdan Gruia
    Atena Development e deţinută de Bogdan Gruia cu o cotă de participare de 96% şi de Simex SA cu 4%. Bogdan Gruia controlează şi Simex SA cu o deţinere de 98,23% din capitalul firmei.

Diana Alexandra Bălan cedează mamei sale, Mioriţa Videanu, 25% din capitalul social al firmei.
Andrei Valentin Videanu cedează mamei lui 15% din capital social al firmei, iar 10% – firmei Atena Develpment.

Pe de o parte, schimbarea denumirii firmei în Roma 12 District, se arată într-o hotărâre a firmei, publicată recent în Monitorul Oficial şi consultată de Economica.net.

Prin urmare, în prezent, firma Roma 12 District e deţinută de Mioriţia Videanu cu 90% din capital social şi de firma Atena Development SRL cu o cotă de 10%.

Printre firmele la care Bogdan Gruia mai e asociat sau după caz acţionar se numără:

The post Theda District, deţinută de familia Videanu, îl cooptează indirect pe Bogdan Gruia ca asociat în firmă şi îşi schimbă denumirea appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code