Economice

STB vrea să ia 100 de autobuze electrice prin leasing

Scopul consultării este obținerea de detalii tehnice și comerciale privind achiziția de autobuze electrice din gama de 12 m prin leasing financiar pe durata de 96 de luni și leasing operațional pe durata de 96 de luni.

Determinarea valorii estimate prin achiziția de leasing financiar sau leasing operațional în funcție de beneficii include eventuale propuneri sau observații privind aspecte cuprinse în specificația tehnică.

De asemenea, estimarea trebuie să cuprindă livrarea, instalarea și punerea în funcțiune cu toate autorizațiile necesare a unei statii de alimentare și încărcare pentru o locație de exploatare cu 100 vehicule.

Autobuzul electric va avea certificat de omologare de tip RAR (Registrul Auto Roman) sau certificat de omologare acordat de către autorităţile competente din statele membre ale Uniunii Europene, în categoria M3. Vor fi respectate condiţiile prevăzute de regulamentele CEE-ONU la care România a aderat.

Ofertele de preț și alte aspecte se vor transmite pe adresa anca.labusi@stbsa.ro, până la data de 4 mai 2023, potrivit anunțului de consultare a pieței din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Pe lângă cele 100 de autobuze electrice prin leasing, flota STB s-ar putea mări cu alte 100 de autobuze electrice din licitația organizată de Primăria Municipiului București (PMB). Inițial, pentru acest contract au fost desemnați câștigători turcii de la Karsan, însă turcii de la BMC au depus contestație. „Războiul contestațiilor” a ajuns și la Curtea de Apel București (CAB).

Share this:

(Visited 32 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code