Flux Stiri

Sărbători întunecate la Ploiești: Scandalul politic lasă orașul fără iluminat festiv

  • Ploieștiul riscă să rămână fără iluminat decorativ de Sărbători.
  • Consilierii localși nu au reușit să voteze bugetul pentru luminițe.
  • Ședințele Consiliului Local au fost anulate din lipsă de cvorum.

Cei care se plâng că sunt prea multe luminițe în orașul lor, pot merge la Ploiești. Din cauza certurilor politice, orașul riscă să rămână anul acesta fără iluminat decorativ de Sărbători. Consilierii locali au încercat să introducă pe ordinea de zi a ședințelor de vineri și de ieri alocarea a 965 de mii de lei pentru iluminatul ornamental, dar fiecare ședință a fost anulată pe motiv de lipsă de cvorum.

În ultimii ani, luminițele n-au lipsit din oraș. Anul trecut au fost peste 12 milioane de beculețe. Anul ăsta, autoritățile au adus doar 4 brazi, pe care i-au decorat în verde. Nici târg de Crăciun nu va fi în centru orașuljui.

Singurul semn că vin Sărbătorile este un orășel al copiilor din Parcul Municipal Vest. Un fel de „bâlci” cu tarabe cu porumb fiert, vată de zahăr, kurtos și tiribombe.

Citește și

The post Sărbători întunecate la Ploiești: Scandalul politic lasă orașul fără iluminat festiv appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code