Flux Stiri

Flagrant DNA într-un dosar de trafic de influență la un judecător al Curții Supreme de Justiție

  • DNA Timișoara a prins astăzi în flagrant o persoană care pretindea că ar putea interveni pe lângă un judecător ÎCCJ.
  • Operațiunea în flagrant s-ar fi realizat astăzi, în jurul orei 11.00, în parcarea Iulius Mall Timișoara.
  • Potrivit datelor de pe portalul ÎCCJ, este vorba despre un dosar cu obiectul „rezoluție contract” – aflat pe rolul Secției I Civilă a ÎCCJ, în stadiu de recurs, cu nou termen de judecată – 6 martie 2024.

DNA Timișoara a prins astăzi în flagrant o persoană care pretindea că ar putea interveni pe lângă un judecător ÎCCJ pentru a-l determina să dea o soluție favorabilă într-un dosar aflat pe rolul Curții Supreme de Justiție.

„În perioada septembrie – decembrie 2023, suspectul C.F.B a pretins suma de 25.000 de euro martorului denunțător A.L. . În data de 14.11.2023, când a fost realizată operațiunea flagrantă a și primit de la A.L suma în cuantum de 15.000 de euro, promițându-i că va interveni la un judecător al ÎCCJ spre a-l determina pe aceasta să soluționeze în favoarea denunțătoarei dosarul înregistrat la această instanță, respectiv să admită recursul declarat de martora denunțătoare”, arată surse judiciare.

Potrivit datelor de pe portalul ÎCCJ, este vorba despre un dosar cu obiectul „rezoluție contract” – aflat pe rolul Secției I Civilă a ÎCCJ, în stadiu de recurs, cu nou termen de judecată – 6 martie 2024.

Procurorii DNA Timișoara alături de DGA Timișoara au constatat flagrantul în dosarul de trafic de influență la judecătorul ÎCCJ.

Citește și

The post Flagrant DNA într-un dosar de trafic de influență la un judecător al Curții Supreme de Justiție appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code