Flux Stiri

S-a deschis sezonul de schi în Poiana Brașov. Cum arată pârtiile

  • S-a deschis sezonul de schi din Poiana Brasov.
  • Instalatiile de transport cablu au pornit la 9 dimineata.
  • Administratorii au folosit si tunurile care au produs 70.000 de metri cubi de zapada artificiala.

Bucurie la Poiana Brașov. S-a deschis oficial sezonul de schi. Primarul Allen Coliban a verificat printre primii pârtia. Edilul Brașovului ți-a spus cu ce te tentează acum Poiana.

Starea pârtiilor din Poiana Brașov este bună, mai ales că în ultima perioadă s-au înregistrat temperaturi negative, care au permis funcționarea non-stop a instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, la care s-au adăugat și precipitațiile sub formă de ninsoare.

„Am așteptat zăpada asta cu toții de foarte mult timp. Iată că ne ajută și natura! Din păcate, cu toate eforturile supraomenești de a amenaja pârtiile, deocamdată putem spune că se va putea schia în condiții decente doar în partea superioară a masivului, este maximul pe care l-am putut face din punct de vedere al amenajării” , a explicat primarul Brașovului, Allen Coliban.

Edilul-șef spune că s-au produs 70.000 de metri cubi de zăpadă artificială, dar semnele îmbucurătoare sunt că stratul se va îbogăți pe surse naturale.

Primarul a avertizat că oricine vrea să schieze în acest weekend trebuie să fie foarte precaut și să respecte toate măsurile anunțate de administratorii pârtiilor.

The post S-a deschis sezonul de schi în Poiana Brașov. Cum arată pârtiile appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code