Flux Stiri

Pe ce poziție din clasamentul ATP se află Novak Djokovic după ce a câștigat Australian Open 2023?

  • Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas a fost marea finală de la Australian Open 2023.
  • Sârbul și-a respectat statului de favorit, într-o dispută în care, pe lângă trofeul propriu-zis, a redevenit numărul unu în lume.
  • Nole s-a impus cu 6-3, 7-6, 7-6 într-un ultim act fără istoric.

Novak Djokovic este regele absolut al Australian Open. Al 10-lea titlu pentru Nole, care îl egalează pe Nadal la numărul de trofee de Grand Slam cucerite, 22. Finala cu Tsitsipas nu a avut istoric, sârbul impunându-se cu 6-3, 7-6, 7-6, potrivit Fox News.

Una dintre cele mai așteptate finale de la Australian Open din ultima vreme, Tsitsipas și Djokovic s-au duelat în fața unui public numeros pe stadionul Rod Laver, potrivit as.

Nu a mai rămas niciun loc liber în sală, deoarece tot Melbourneul a venit să vadă cum Stefanos Tsitsipas, numărul patru mondial, îl înfruntă pe Novak Djokovic, numărul cinci mondial, în finala de simplu masculin de la Australian Open 2023.

Cu această victorie, Djokovic cucerește al 10-lea titlu la Australian Open din carieră, care vine la un an după ce nu i s-a permis să concureze la Melbourne Park pentru că nu a fost vaccinat împotriva COVID-19.

Victoria marchează, de asemenea, al 22-lea său titlu de Grand Slam la simplu, egalându-l pe Rafael Nadal în ceea ce privește recordul masculin.

În plus față de titlu, Djokovic trece acum pe locul 1 în clasamentul ATP.

The post Pe ce poziție din clasamentul ATP se află Novak Djokovic după ce a câștigat Australian Open 2023? appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code