Flux Stiri

Rafila cheamă la apel toate DSP-urile, după ce o femeie a născut în fața spitalului din Urziceni. Poliția a deschis o anchetă în acest caz

  • Alexandru Rafila, trimite un control la Spitalul Municipal Urziceni, unde o femeie a născut pe trotuar, în fața spitalului.
  • Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.
  • Din primele informații, se pare ca femeia nu a fost consultată, supravegheată și însoțită până la mașina Ambulanței.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, trimite Inspecţia Sanitară la Spitalul Municipal Urziceni, unde o femeie a născut pe trotuar, în fața spitalului, pentru că nu ar fi fost primită înăuntru.

„Am văzut imaginile. În momentul de faţă, Inspecţia Sanitară de Stat încearcă să reconstituie exact întreaga situaţie şi vă vom pune toate inftomaţiile pe care le avem la dispoziţie precum şi măsurile care au fost luate în cazul în care ele se impun”, a spus ministrul Alexandru Rafila, scrie Mediafax.

Din primele informații, se pare ca femeia nu a fost consultată, supravegheată și însoțită până la mașina Ambulanței. „Este inacceptabil că la Spitalul Municipal din Urziceni, aflat în subordinea Primăriei din oraș, s-a întâmplat un eveniment de o gravitate deosebită”, a transmis Ministerul Sănătății într-un comunicat.

Copilul și mama sunt în stare bună și sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, potrivit comunicatului.

Citește și:

The post Rafila cheamă la apel toate DSP-urile, după ce o femeie a născut în fața spitalului din Urziceni. Poliția a deschis o anchetă în acest caz appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code