Flux Stiri

Prognoza meteo pentru următoarea perioadă. Vremea neobișnuit de caldă continuă toată săptămâna

  • Vremea neobișnuit de caldă continuă toată săptămâna.
  • Seceta extremă din sudul țării a contribuit la înregistrarea unor temperaturi mai ridicate.
  • Începând de miercuri vor fi ploi trecătoare, mai ales în vest și nord.

Weekendul a adus temperaturi record în toată țara, iar săptămâna pe care o începi astăzi te așteaptă cu vreme mai caldă decât în mod normal. Astăzi vor fi maxime cuprinse între 21 și 27°C.

Datorită vântului, norilor și fenomenului de foehn, noaptea dintre vineri și sâmbătă a fost, în unele regiuni, cea mai caldă noapte de toamnă din istoria măsurătorilor meteorologice. De asemenea, seceta extremă din sudul și sud-estul țării a contribuit la înregistrarea unor temperaturi mai ridicate decât indicau prognozele inițiale, deoarece un sol foarte uscat se încălzește mai repede și mai puternic decât un sol umed.

O vreme foarte caldă pentru această perioadă pare să țină cel puțin până la final de săptămână. Pentru că în mare parte din țară este secetă în acest moment, ploi vor apărea începând de miercuri, nu prea multe, dar cam prin toate regiunile. De miercuri, ușor-ușor ar putea să apară reprize scuze de ploaie, dar per total, 1 săptămână foarte caldă și cu destul de mult soare per total.

Citește și:

The post Prognoza meteo pentru următoarea perioadă. Vremea neobișnuit de caldă continuă toată săptămâna appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code