Flux Stiri

Cum a fost recreat un oraș pierdut în „Assasin’s Creed Mirage”? Ubisoft lansează jocul la data de 5 octombrie

  • „Assasin’s Creed Mirage” se va lansa în data de 5 octombrie, anul acesta.
  • Acțiunea din jocul „Assasin’s Creed Mirage” se întâmplă în Bagdadul secoului IX.
  • Bagdadul a fost recreat de o echipă de istorici de renume internațional.

Seria Assasin’s Creed a fascinat cu acuratețea istorică. Acum, vedem tendința la „origini” pe care o are jocul. Ubisoft a anunțat că „Assasin’s Creed Mirage” se va lansa cu o săptămână mai devreme de data stabilită, și anume, 5 octombrie.

Acum, cei de la Ubisoft te invită să descoperi cum a recreat echipa orașul Bagdad din secolul al IX-lea. Regizorul jocului îți prezintă întâi contextul istoric. „Jocul Assasin’s Creed Mirage se întâmplă în Bagdadul secoului IX, în momentul în care a devenit unul dintre cele mai mari, bogate și avansate orașe din lume. Imperiul Abbasid, cel mai mare în vremurile acelea, se întindea din Algeria modernă până în India din prezent. Este, de asemenea, o perioadă a descoperirilor științifice care au avut un impact puternic asupra culturilor moderne”, a spus regizorul Sarah Beaulieu.

Argumentele aduse de Sarah reprezintă și motivele pentru care creatorii Ubisoft au ales acest oraș. În acea perioadă, Bagdad-ul a fost centrul lumii, un oraș vibrant și plin de viață și un loc de joacă perfect pentru aspiranții la asasini. Primul pas a fost, desigur, cercetarea. De asta s-a ocupat Stephane Boudon, creative director.

„A trebuit să le oferim echipei noastre artistice libertatea de a recrea Bagdadul de la zero și cu nimic în afară de informațiile istorice pe care le avem din acea perioadă. Cum ar fi cartea lui Guy le Strange Bagdadul în timpul Califatului Abbasid, dar și descrieri ale unor călători medievali, descoperiri arheologice din orașele de lângă și alte clădiri din acel timp care încă au rămas în picioare”, a explicat Stephane Boudon, creative director.

Cu o echipă mare de istorici internaționali în spate, au reușit să deslușească districtele orașului și forma arhitecturală distinctă ale acestora.

„Nu doar că explorăm această nouă așezare în universul Assasin’s Creed, ci și oferim unele dintre personalitățile cheie ale Bagdadului din acea vreme. Autenticitatea și acuratețea au fost mereu importante pentru noi. Îl avem pe Banu Musa, un inventator genial al erei lui care a adus contribuții masive în știința mecanică de astăzi”, a explicat regizorul Sarah Beaulieu.

Citește și

The post Cum a fost recreat un oraș pierdut în „Assasin’s Creed Mirage”? Ubisoft lansează jocul la data de 5 octombrie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code