Economice

Producătorul de software Enablon intră pe piața din România cu un hub tehnologic la Cluj-Napoca

Prin noul hub tehnologic, situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, Enablon extinde prezența Wolters Kluwer în Cluj și caută să recruteze programatori.

„Enablon și Cluj fac o pereche perfectă”, spune Tudor Ziman, director pentru dezvoltarea produselor software, Wolters Kluwer Enablon. „Clujul este un centru IT&C dinamic pe plan global, având o comunitate însemnată de programatori de top și mii de absolvenți ai facultăților de profil, deopotrivă talentați și dornici să influențeze lumea”.

Software de top în industrie

Platforma Enablon Vision – acum disponibilă în versiunea 9.4 – le permite organizațiilor să colaboreze într-un mod nou pentru a gestiona riscurile, construind o fundație proiectată să ofere o viziune cuprinzătoare, la 360 de grade, asupra acestora.

Tudor Ziman a adăugat: „Ca pionier în acest domeniu, Enablon este un furnizor SaaS premiat, bucurându-se de aprecierea globală pentru soluțiile inovatoare, de top la nivelul industriei, în managementul riscurilor. Expertiza bogată și experiența oamenilor din această regiune va accelera dezvoltarea și extinderea noastră, pe măsură ce ne îmbunătățim constant soluțiile.”

Sute de organizații importante din industrie și milioane de utilizatori din întreaga lume se bazează pe soluțiile Enablon pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, pentru a minimiza riscurile, pentru a spori siguranța angajaților, pentru a preveni producerea unor incidente și pentru a fi în conformitate cu reglementările în vigoare.

O echipă talentată și dedicată

„Alăturându-se echipei globale Enablon, una extrem de calificată și diversă, viitorii noștri colegi din Cluj au, de asemenea, oportunitatea unică de a juca un rol esențial în definirea climatului de lucru în noul birou”, spune Ziman. „Dorim să atragem în echipă colegi dornici să ajute la stabilirea unui mediu deschis și colaborativ, vizând formarea de echipe pentru următoarea generație a serviciilor noastre de date și pentru experiențe mobile.”

Centrul de cercetare și dezvoltare Enablon din Cluj extinde astfel echipa de experți în software din birourile din Franța, Olanda și Chicago.

Enablon este lider global în domeniul soluțiilor software pentru: ESG (Environmental, Social and Corporate Governance), GRC (Governance, Risk Management, and Compliance), EHSQ (Environment, Health, Safety, and Quality) și ORM (Operational Risk Management).

Wolters Kluwer (WKL) este lider mondial în domeniul informațiilor profesionale, al soluțiilor software și al serviciilor pentru sănătate, impozite și contabilitate, guvernanță, risc și conformitate, precum și pentru sectoarele juridice și de reglementare. Îi ajutăm pe clienții noștri să ia decizii critice în fiecare zi, oferind soluții de nivel expert ce combină cunoștințe aprofundate ale domeniului cu tehnologie și servicii specializate.

În 2021, Wolters Kluwer a raportat venituri anuale în valoare de 4,8 miliarde de euro. Grupul deservește clienți din peste 180 de țări, desfășoară operațiuni în peste 40 de țări și are aproximativ 19.800 de angajați la nivel mondial. Compania are sediul central în Alphen aan den Rijn, Țările de Jos.

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code