Flux Stiri

Prințul Harry: „Vreau o familie, nu o instituție”

  • Nu s-au arătat absolut deloc dispuși să se împace, spune Harry în trailerul pentru viitorul interviu TV.
  • La televiziunea americană, anul trecut, cuplul s-a plâns de rasismul față de Markle la Palatul Buckingham.
  • Vreau o familie, nu o instituție … Nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca”, a declarat Harry.

La trei ani după ce a renunțat la funcția de membru senior al familiei regale britanice, prințul Harry a declarat că și-ar dori să îi primească înapoi” pe tatăl său, regele Charles, și pe fratele său, prințul William, adăugând că își dorește o familie, nu o instituție.

Mi-ar plăcea să-mi aduc tatăl înapoi. Mi-ar plăcea să îl am înapoi pe fratele meu”, a declarat Harry, duce de Sussex, în trailerul unui viitor interviu.

Nu a fost nevoie să fie niciodată așa, a spus el, menționând scurgerile și plantarea” într-un clip video postat de ITV pe Twitter. Au impresia că este mai bine să ne păstreze cumva ca răufăcători”, a adăugat el, referindu-se la el și la Megan Markle, soția sa biracială, care s-a mutat în statul american California în iulie 2020.

La televiziunea americană, anul trecut, cuplul s-a plâns de rasismul față de Markle la Palatul Buckingham. Aceștia au afirmat că cel puțin un membru senior al familiei a pus la îndoială culoarea pielii lui Archie, bebelușul cuplului care nu se născuse atunci, și că Meghan s-a confruntat cu o presiune emoțională uriașă la palat.

Vreau o familie, nu o instituție … Nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca”, a declarat Harry.

Cuplul a fost văzut ultima dată la Londra în septembrie pentru funeraliile reginei Elisabeta, bunica lui Harry. Ei au renunțat la îndatoririle oficiale de la palat în ianuarie 2020 și s-au mutat în SUA.

The post Prințul Harry: „Vreau o familie, nu o instituție” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 32 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code