Economice

Primăria Sectorului 3 a atribuit unor firme proprii contractul scos la licitație pentru Pasajul Cățelu

Contractul pentru acest pasaj a fost lansat la licitație pe 24 mai, cu o valoare estimată de 20,58 milioane de lei.

Pe lângă asocierea de firme ale Primăriei Sectorului 3, la licitație mai depusese ofertă și asocierea IBB-HIB ROMANIA (Leader) – IBB Haus -und Industriebau GmbH.

Contractul vizează realizarea unui pasaj rutier suprateran cu două benzi pe sens de deplasare, care să traverseze intersecția pe direcția Șoseaua Gării Cățelu – Strada Drumul Între Tarlale.

„În prezent, în intersecția Șoseaua Cățelu – Șoseaua Industriilor –Drumul între Tarlale, traficul auto se desfășoară cu dificultate, elementele geometrice sunt necorespunzătoare, existând și o cale ferată funcțională în dreptul căreia este amenajată o trecere la nivel. Prin acest proiect ne propunem și să asigurăm tranzitarea Sectorului 3, pentru ieșirea în A2, din zona de Nord a Bucureștiului, fără blocaje”, spuneau reprezentanții Primăriei Sectorului 3 în ianuarie.

6 pasaje noi în Sectorul 3

La începutul anului, Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Sorin Negoiță, a prezentat o hartă (foto jos) cu detalii privind construirea a șase pasaje. Astfel, pe lângă Pasajul Cățelu, este ilustrat proiectul gigant al pasajului de sub Bulevardul Unirii, cel de la intrarea Autostrăzii Soarelui (A2) în Capitală, un pasaj la Ikea și alte două două pasaje rutiere subterane pentru fluidizarea traficului pe Șoseaua Mihai Bravu.

pasaje sector 3

The post Primăria Sectorului 3 a atribuit unor firme proprii contractul scos la licitație pentru Pasajul Cățelu appeared first on Economica.net.

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code