Economice

Primăria Capitalei consultă piața pentru documentația extinderii liniilor de tramvai în zonele Unirii și de sud-est

Obiectivul consultării pieteți este „determinarea valorii estimate a serviciilor pentru elaborare documentație tehnico-economică faza Studiu de Fezabilitate (conform HG nr. 907/2016) pentru obiectivele de investiții “Extinderea infrastructurii de tramvai în zona Unirii” și “Extindere Inel Median sud-est rețea linie de tramvai””, potrivit anunțului din SEAP.

Studiul de fezabilitate pentru extinderea infrastructurii de tramvai în zona Unirii vizează un proiect de linie dublă de tramvai de 0,9 kilometri. Lucrarea de extindere a liniei de tramvai urmărește realizarea unei continuități între zona bucla de întoarcere Piața Unirii cu zona bucla de întoarcere Piața Sfânta Vineri, cu eliminarea acestor bucle de întoarcere după realizarea traseului nou (foto jos).

extindere tramvai unirii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studiul de fezabilitate pentru “Extindere Inel Median sud-est rețea linie de tramvai” vizează un proiect de linie dublă de tramvai de 10,8 kilometri. Lucrarea de extindere a liniei de tramvai urmărește realizarea unei continuități a liniei de tramvai între bulevardul Chișinău și strada Alexandru Anghel prin bulevardul Nicolae Grigorescu – strada Iuliu Hațieganu – șoseaua Vitan – Bârzești – strada sergent Ion Iriceanu – strada Turnu Măgurele – strada Luică (foto jos).

extindere tramvai sud-est

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Data limită de transmitere propuneri este 21 martie 2022.

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code